Realisaties

Airconditioning - Warmtepomp lucht-lucht residentieel

Of u nu uw bestaande woning of gebouw renoveert of iets nieuws bouwt, een lucht/lucht warmtepomp is de logische oplossing voor uw verwarmings- en koelingsbehoeftes. Onze lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude elektrische systemen te vervangen. Onze verschillende, flexibele units passen in elk interieur en hun energierendementscores van A+++ voldoen aan alle vereisten voor energie zuinige woningen.

Airconditioning - Warmtepomp industrieel

Geen kantoor kan zonder goede klimaatbeheersing. Uit onderzoek is gebleken dat goede klimaatbeheersing bijdraagt aan de gezondheid van de medewerkers, de productiviteit verhoogt en de creativiteit stimuleert. Airconditioningsystemen zijn compact, fraai van design, milieuvriendelijk en fluisterstil. Ze maken het mogelijk om het klimaat in elke ruimte apart te regelen. Het vermogen kan precies worden afgestemd op elke situatie. Hiermee zorgen ze voor een aangenaam werkklimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid waar uw medewerkers zich prettig en fit bij voelen. Zonder tocht en lawaai. Ons gamma biedt diverse oplossingen voor zowel kleine als grote kantoren en zelfs complete bedrijfsgebouwen. Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een studie van uw wensen en behoeften.

Warmtepomp lucht-water

Een lucht-water warmtepomp zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor je sanitair of centrale verwarming. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel in combinatie met vloerverwarming en maakt gebruik van aardgas of stookolie overbodig.

Zwembadwarmtepomp

Sinds de opkomst van de warmtepomp was het nog nooit zo voordelig om een zwembad te verwarmen. Dit type zwembadverwarming haalt maar liefst 80% van zijn energie uit de lucht wat het rendement erg aantrekkelijk maakt.

Ventilatie

Wanneer je de lucht in je woning onvoldoende ververst, stapelen vocht en schadelijke stoffen zich op waardoor je gezondheidsproblemen kan krijgen. De schadelijke stoffen in de binnenlucht kunnen zorgen voor irritatie van de ogen en luchtwegen, hoofdpijn, allergie, astma, .. Te veel vocht kan leiden tot schimmelgroei. Schimmels kunnen ook gezondheidsproblemen geven De basisboodschap is: ‘Ventileer 24 uur op 24 en verlucht aanvullend’.

Preinstallatie

Voor het plaatsen van een airconditioning- of warmtepompinstallatie in een nieuwbouw woning heeft niet iedereen dadelijk het budget beschikbaar. Daarom kunnen wij op een estetisch verantwoorde manier de noodzakelijke leidingen weg te werken voor een latere installatie. Wij bespreken de klimatisatiebehoeften voor uw project maar installeren enkel de leidingen. Achteraf heeft u dan de mogelijkheid uw airconditioning/warmtepomp te laten installeren door ons.

Centrale verwarming

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x