Onderhoud

DNT Engineering staat garant voor een perfecte dienst na verkoop. Zo kunnen we uw installaties herstellen maar ook preventief onderhouden.

Het is in uw eigen belang dat de installaties preventief worden onderhouden.
Door het afsluiten van het onderhoudscontract blijft de bedrijfszekerheid van uw installatie steeds gewaarborgd, wordt de levensduur in belangrijke mate verlengd en bespaart u aanzienlijk in kosten.

Vraag dus vandaag nog uw offerte aan!

Airconditioning

Expert in airco, mono-split airco, multi-split airco, mobiele airco , airconditioning , wandmodel , vrijblijvende prijs! Prijs vanaf 1499€, DAIKIN , TOSHIBA

Warmtepomp

Verwarm zuiniger met een warmtepomp lucht/water. Verwarm zuinig - Duurzaam - Oplossingsgericht -installatie-Warmtepomp prijs - vloerverwarming -lucht/lucht

Ventilatie

Om de kwaliteit van de binnenlucht te garanderen, is een goede ventilatie onontbeerlijk. Sterker nog, bij nieuwbouw of grote renovaties is een ventilatiesysteem verplicht! Geen nood met de ventilatie-oplossingen van DNT Engineering maakt u altijd de juiste keuze! Onvoldoende afvoer van vervuilde of vochtige lucht leidt tot vochtproblemen, waardoor schimmels en bacteriën welig tieren. Dat zorgt voor lichamelijke ongemakken, zoals een droge keel, ademhalingsproblemen en allergieën. Vandaar het belang van een degelijk ventilatiesysteem bij nieuwe en goed geïsoleerde bestaande huizen. Want hoe hoger de isolatiegraad van uw woning, hoe groter de noodzaak aan ventilatie, omdat de vervuilde lucht dan niet meer op natuurlijke wijze kan ontsnappen langs spleten en kieren, zoals bij oudere en minder goed geïsoleerde woningen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x